Acte necesare pentru incinerare

Incinerarea poate fi făcută la cererea decedatului exprimată în timpul vieții, ori la cererea familiei sau a aparținătorilor. Incinerarea este o practică legală, utilizată din ce în ce mai des datorită costurilor reduse.

Echipa noastră vă stă la dispoziție în vederea derulării în bune condiții a ceremoniei funerare. La cerere, vă putem oferi contacte utile pentru suport și consultanță.

Pentru serviciul funerar de incinerare sunt necesare următoarele documente: 

  • certificatul de deces;
  • adeverința de înhumare;
  • certificatul de îmbălsămare;
  • adeverința de la DSP;
  • programare pentru incinerare.

Programarea pentru incinerarea decedatului se face în baza actelor de mai sus și a actului de identitate, în copie și original, al persoanei care solicită incinerarea. 

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă putem ajuta în simplificarea procedurilor legale, vă putem consilia în organizarea ceremoniei și în alegerea crematoriului unde urmează să aibă loc incinerarea. Totodată, vă putem pune la dispoziție sicriul de tranzit. 

Echipa noastră oferă servicii funerare complete de incinerare umană. Ceremonia poate fi organizată înainte sau după incinerarea trupului decedatului, în conformitate cu dorința familiei. 

keyboard_arrow_up