Servicii Funerare Brasov

  servicii funerare brasov
     

eternum.ro funerare brasov

 servicii funerare brasov

 Constatarea decesului de catre medic si eliberarea certificatului constatator al decesului

servicii funerare brasov

constatare deces brasov servicii funerare Brasov eternum funerare pompe funebre medic constatare certificat constatator decesConstatarea decesului de catre un medic este primul pas ce trebuie facut in momentul trecerii in nefiinta a persoanei dragi.
Constatarea decesului se poate face de catre medicii cu drept de libera practica cu care colaboram sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris. Constatarea se efectueaza in urma examinarii persoanei decedate si identificarii in baza unui document de identitate si doar in cazul in care nu exista suspiciuni cu privire la cauzele decesului.
In urma constatarii decesului se elibereaza Certificatul Medical de Constatare a Decesului

Personal pentru toaletare decedati

servicii funerare brasov non stop eternum toaletare spalat imbracat decedati pompe funebre transport funerar brasovCorpul neinsufletit trebuie pregatit dupa datini si obiceiuri religioase pentru ultimul drum.
Serviciul de toaletare a decedatului se poate realiza atat la domiciliul dumneavoastra cat si in orice alta locatie indicata de familie, respectand normele de igiena . Aceasta presupune, spalarea si imbracarea cu haine noi sau curate, cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de la noi dupa care se procedeaza la asezarea in sicriu. Cosmetizarea, coafatul si barbieritul decedatului se realizeaza dupa caz la solicitarea familiei, urmand ca aceste costuri sa fie introduse in valoarea finala a pachetului de servicii funerare.
Procedura de inpachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.

Imbalsamarea

imbalsamare servicii funerare brasov eternum pompe funebre brasov eternum personal certificat imbalsamare funerare brasovUn serviciu funerar important, recomandat pentru buna desfasurare a unei inmormantari, este imbalsamarea persoanei decedate. Aceasta procedura prezerva corpul persoanei decedate pana in ziua inmormantarii. Dispunem de persoane autorizate pentru acest serviciu funerar.
Imbalsamarea se efectueaza din mai multe motive:

  • elimina bacteriile si microbii din organism pentru o anumita perioada
  • mentine persoana decedata pentru o perioada mai indelungata de timp
  • pentru depunerea persoanei decedate la capela trebuie sa prezentam certificatul de imbalsamare
  • este recomandata prin lege

In urma efectuarii procedurii de imbalsamare se elibereaza Certificatul de Imbalsamare, document obligatoriu pentru transportul persoanei decedate si depunerea acestuia la capela.
Imbalsamarea se va efectua in momentul in care familia va detine certificatul constatator al decesului.

Personal manipulare sicriu

servicii funerare brasov eternum personal manipulare transport pompe funebre non stop sicrie ieftine imbalsamare coroane spalat imbracatIn situatia in care, familia indurerata doreste o echipa specializata pentru manipularea sicriului, va punem la dispozitie o echipa de 2-4 persoane.
Serviciul se poate utiliza pentru preluarea sicriului cu persoana decedata de la morga spitalului sau de la domiciliu, urcare/coborare a sicriului indiferent de locatie si etaj, manipularea sicriului la capela/biserica/cimitir pana in momentul preluarii de catre gropari.

Depunere la capela

servicii funerare brasov non stop pompe funebre eternum transport funerar depunere capela imbalsamare toaletare decedat constatare deces servicii completeDaca familia nu doreste ca priveghiul sa aiba loc la domiciliu atunci va putem asigura tranzitul persoanei decedate si depunerea la capela cimitirului unde se afla locul de veci sau la orice alta capela ne este indicata. Marea majoritate a capelelor din cimitire sau arondate bisericilor sunt inchise pe timpul noptii. Va putem recomanda depunerea sicriului la capela bisericii cu care noi colaboram si unde avem acces fara limita de ora.

Incinerare

incinerare brasov servicii funerare complete non stop eternum funerare brasov imbalsamare transport coroane constatare deces transport internationalIncinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii sau la cererea familiei, respectiv apartinatorilor. Incinerarea este o practica legala care a inceput sa se utilizeze din ce in ce mai mult datorita costurilor reduse , si cauta sa ia locul unuia din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea
Daca veti opta pentru serviciul funerar de incinerare sunt necesare urmatoarele documente:
• certificatul de deces;
• adeverinta de inhumare;
• certificatul de imbalsamare;
• adeverinta de la DSP;
• programare pentru incinerare.
Programarea pentru incinerarea decedatului se face in baza actelor de mai sus si a actului de identitate in copie si original, al persoanei care solicita incinerarea.
Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va putem ajuta in simplificarea procedurilor legale, va putem consilia in organizarea ceremoniei si in alegerea crematoriului unde urmeaza sa aiba loc incinerarea. Totodata va putem pune la dispozitie sicriul de transit.
Societatea noastra ofera servicii funerare complete de incinerare umana. Ceremonia poate fi organizata inainte sau dupa incinerarea trupului decedatului in conformitate cu dorinta familiei.

Pentru informatii detaliate, contactati-ne !

Organizari Parastase

coliva brasov eternum

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. Va oferim organizari de parastase pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta.

Practica cimiteriala

Compania de servicii funerare Eternum Brasov, va ofera ajutor in cazul deshumarilor si transferului de oseminte intr-un alt mormant si ingrijirii mormintelor.

Indiferent daca vreti sa stiti mai multe despre planificarea unei ceremonii funerare sau doar informatii generale, va stam la dispozitie .

Suntem disponibili la telefon, e-mail sau in persoana.

  0754-335.845

0728-372.103

ESTE SUFICIENT SA NE SUNATI SI VA VOM INDRUMA PASII !


Repatrieri

Servicii Funerare

Servicii Funerare

masina funerara brasov servicii funerare non stop brasov urgente sicrie brasov transport constatare deces toaletare coliva

Transport Funerar

servicii incinerare brasov eternum transport funerar constatare deces sicrie ieftine

Servicii de Incinerare

Comentariile nu sunt permise.