Transport Funerar

servicii funerare brasov

In decursul timpului am invatat ca un serviciu funerar nu este doar un omagiu adus persoanei decedate ci si un mijloc de a celebra viata celui trecut in nefiinta.. Noi vom incerca sa facem ca acest mod de rams-bun, al dumneavoastra fata de persoana draga pe care ati pierdut-o, sa fie un moment in viata dumneavoastra mai usor suportabil
Suntem alaturi de dumneavoastra si va asiguram consilierea necesara atat in privinta desfasurarii funeraliilor cat si in privinta obtinerii documentelor necesare.

servicii funerare brasov eternum sicrie ieftine brasov constatare deces repatriere transport funerar international incinerari coliva colaci imbalsamare japoneze inmormantari brasov funerare brasov

Servicii Funerare

masina funerara brasov servicii funerare non stop brasov urgente sicrie brasov transport constatare deces toaletare coliva

Transport Funerar

servicii incinerare brasov eternum transport funerar constatare deces sicrie ieftine

Servicii de Incinerare

Repatrieri

Transport funerar

Serviciul de transport funerar include: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la domiciliu, depunerea la biserica sau capela si transportul funerar in ziua inmormantarii, transport intern si international.
Transportul funerar este efectuat numai de catre persoane autorizate cu masini funerare, autorizate in conditii optime de pastrare si igiena.
Conditiile si actele necesare pentru transportul funerar intern si transportului funerar international sunt indeplinite dupa normele legislatiilor in vigoare. Va asiguram asistenta in obtinerea actelor necesare sau puteti consulta informatiile noastre de pe site.

Transportul funerar intern                                                                  
Pentru a putea efectua un transport funerar intern ( local si national) sunt necesare urmatoarele acte:

 • Certificatul de deces
 • Adeverinta de inhumare
 • Certificatul de imbalsamare
 • Autorizatie DSP pentru transportul funerarTransportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane autorizate, care detin o masina funerara autorizata.
  Asiguram serviciile de transport funerar in toata zona Brasovului, dar si in afara orasului in functie de cerinte.

Transport funerar in cortegiu ( in ziua inmormantarii)              transport funerar local brasov repatrieri servicii funerare brasov coliva constatare deces
Putem pune la dipozitie pentru ceremonialul funerar masina funerara, microbuze pentru transport persoane, familie, preoti si masini pentru transportul coroanelor si aranjamentelor florale.

Transportul funerar international

Casa funerara Etenum  va ofera serviciul de transport funerar pentru repatrierea decedatilor,  atat a cetatenilor straini care decedeaza pe teritoriul Romaniei cat si repatrierea cetatenilor romani decedati in afara granitelor si venim in sprijinul familiilor, oferind consiliere in privinta procedurilor si documentelor necesare.

funerare brasov sicrie pompe funebre brasov coliva imbalsamare brasov constatare deces haine decedati non stop eternum funerareTransportul funerar internaţional se poate face numai in condiţiile prevazute de legislatia naţionala a ţării în care a survenit decesul şi în conformitate cu regulile internaţionale în vigoare
Repatrierea decedatilor se efectueaza cu masini funerare prevazute cu sisteme de siguranta si protectie, astfel incat persoana decedata sa ajunga in stare foarte buna la destinatia ceruta de catre familie. Transportul persoanei decedate se face numai intr-un sicriu special, format din sicriu de lemn si sicriu de zinc.

Pentru efectuarea transportului funerar international aveti nevoie de urmatoarele documente:

 • Certificatul de deces international
 • Pasaportul mortuar
 • Adeverinta de inhumare
 • Certificatul de imbalsamare
 • Procesul verbal de sigilare al sicriului
 • Autorizatii de transport funerar

Serviciul de preluare din Zona Cargo a aeroportului
Pentru repatrierea decedatilor pe cale aeriana sunt necesare aceleasi acte precum la transportul funerar terestru, cu mentiunea ca programarea pentru avion se va face cu 24 de ore inainte de decolare.  preluare decedat aeroport funerare brasov eternum funerare brasov pompe funebre brasov imbalsamare non stop servicii funerare brasov coliva constatare deces toaletare decedat
Asiguram serviciul funerar de preluare a persoanei decedate din Zona Cargo a aeroporului si transportul funerar pana in localitatea dorita de dumneavoastra.
Pentru mai multe detalii si programari de repatriere a decedatilor contactati-ne

 

Comentariile nu sunt permise.