Servicii Incinerare

eternum.ro brasov servicii funerare brasov

Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii sau la dorinta familiei, respectiv apartinatorilor. Incinerarea este o practica legala care a inceput sa se utilizeze din ce in ce mai mult datorita costurilor reduse , si cauta sa ia locul unuia din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea
Daca veti opta pentru serviciul funerar de incinerare sunt necesare urmatoarele documente:

 • Certificatul de deces
 • Adeverinta de inhumare
 • Certificatul de imbalsamare
 • Autorizatia de transport funerar
 • Programare pentru incinerare

  Programarea pentru incinerarea decedatului se face in baza actelor de mai sus si a actului de identitate in copie si original, al persoanei care solicita incinerarea.
  Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va putem ajuta in simplificarea procedurilor legale, va putem consilia in organizarea ceremoniei si in alegerea crematoriului unde urmeaza sa aiba loc incinerarea. Totodata va putem pune la dispozitie sicriul de transit.
  Societatea noastra ofera servicii funerare complete de incinerare umana. De asemenea va facilitam organizarea ceremoniei religioase premergatoare incinerarii.

eternum.ro brasov servicii de incinerare

Incinerare

Pentru informatii detaliate, contactati-ne !

 

servicii funerare brasov eternum sicrie ieftine brasov constatare deces repatriere transport funerar international incinerari coliva colaci imbalsamare japoneze inmormantari brasov funerare brasov

Servicii funerare

Transport Funerar

Repatriere

Comentariile nu sunt permise.