Acte necesare pentru incinerare

urna, servicii incinerareEternum.ro servicii funerare Brasov ofera sprijin in obtinerea actelor necesare pentru incinerare si eliberarea lor in cel mai scurt timp posibil.

Eternum.ro servicii funerare Brasov  sta la dispozitia dumneavoastra in vederea derularii in bune conditii a procesiunii funerare in Romania precum si contacte utile pentru suport si consultanta.

Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii sau la cererea familiei, respectiv apartinatorilor. Incinerarea este o practica legala care a inceput sa se utilizeze din ce in ce mai mult datorita costurilor reduse. Cauta sa ia locul unuia din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea
Daca veti opta pentru serviciul funerar de incinerare sunt necesare urmatoarele documente:
• certificatul de deces;
• adeverinta de inhumare;
• certificatul de imbalsamare;
• adeverinta de la DSP;
• programare pentru incinerare.

Programarea pentru incinerarea decedatului se face in baza actelor de mai sus si a actului de identitate in copie si original, al persoanei care solicita incinerarea.
Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va putem ajuta in simplificarea procedurilor legale, va putem consilia in organizarea ceremoniei si in alegerea crematoriului unde urmeaza sa aiba loc incinerarea. Totodata va putem pune la dispozitie sicriul de tranzit.
Societatea noastra ofera servicii funerare complete de incinerare umana. Ceremonia poate fi organizata inainte sau dupa incinerarea trupului decedatului in conformitate cu dorinta familiei.

Pentru informatii detaliate, contactati-ne !

Comentariile nu sunt permise.